Foršas un noderīgas lietas viengadniekam

Varbūt, ja lasījāt, pamanījāt, iepriekš biju minējusi mūsu top lietas mazulim, kas patīk, kas noder, bez kā liekas, ka nu nevar iztikt. Bērns aug, viss mainās, līdz ar to, loģiski- arī aktuālās lietas. Domāju.. ir taču forši atkal padalīties. Varbūt kādam šis noder arī ejot ciemos un domājot par dāvanu viengadniekam.

Šobrīd Paulam patīk:

Cietās grāmatiņas

No Kustīgās bildītes mums ir divas, kas ir tiešām smukas un aizraujošas, Pauls pēta un mācās dzīvnieciņus, krāsiņas, priekšmetus, augļus.. Viņiem ir vairākas aizvien jaunas sērijas, šīs ir super! Tāpat arī no Pepe un Mille mums ir viena grāmatiņa, kas ir pilna ar kustīgām darbībām.

Tāpat arī ļoti mīļa ir Zemes Ābece, tā mums stāv pie gultas un no rītiem viņš pieceļas, atnes to man, tad mēs kopīgi lasām un mācāmies.

I can karote

Šo mēs iegādājāmies diezgan nesen, bet tā ir patiešāāām noderīga lieta. Paulam ļoti patīk ēst pašam, izmantojot piederumus, bet ar parastajām karotēm tā bija tik liela ķēpa, ka es šo izpriecu diezgan bieži šī iemesla dēļ pārtraucu. Pateicoties tam, ka I can karotītei ir lielāks izliekums un viņa ir krietni īsāka nekā parastās karotes, ēdiens mutē tiek daudz vairāk nekā uz grīdas.

Šūpuļzirdziņš

Nu šī ir baigā klasika, ne? Bet laba klasika! Šo mēs paši saņēmām, kā dāvanu uz gadiņu. Pats uzrāpjas, norāpjas, pašūpojas, uztaisa arī kādu triku, tā, ka sirds notrīc, ha ha. Protams, jāpieskata vairāk, kad ir ap zirdziņu, bet šobrīd jau pats diezgan sapratis, kā var un, kā būs sāpīgi.

Istabas šūpoles

Šīs pie mums jau kādu laiciņu pirms vēl Paulam bija gadiņš. Viegli pieliekamas (mums ir durvju ailē) un viegli noņemamas. Reizēs, kad nekas vairs nepatīk, šūpolītes ir glābējs. Depo kopā ar stiprinājumiem zem 10€ var nopirkt un prieks garantēts.

Bambusa šķiedras šķīvis

Pašam savs šķīvītis ir forši, jo ēdienu smuki var sadalīt un ēdot viņš priecājas par lāčiem un zivtiņām, kas parādās, tukšojot šķīvi. Šo mēs pirkām kā komplektiņu, tiesa gan, bļodiņa un karotīte jau laiciņu atpakaļ saplīsa, smuki metot to pret grīdu, šobrīd galda kultūra ir nedaudz attīstījusies un trauki pārsvarā turas uz galda ha, ha.


Varbūt varat padalīties, kuras ir jūsu iecienītākās lietas savam viengadniekam?

2 thoughts on “Foršas un noderīgas lietas viengadniekam

Leave a comment